De COACH Next Door van uw kind wil graag weten hoe het met u en uw kind gaat en heeft jullie daarom gevraagd om vragenlijsten in te vullen op de KLIK website. Voorafgaand aan de afspraak bij de COACH Next Door vullen jullie de vragenlijsten in. De COACH Next Door kan jullie antwoorden op de vragenlijsten bekijken en samen met jullie bespreken. Hierdoor weet de COACH Next Door goed hoe het met jullie gaat en kan hij/zij jullie de juiste hulp bieden. Hieronder vindt u een filmpje waarin KLIK wordt uitgelegd. 

Goed voorbereid naar de afspraak
Soms wordt tijdens de afspraak met jouw COACH Next Door niet alles besproken die voor u en/of uw kind belangrijk zijn.
In het animatie filmpje hieronder worden tips gegeven over hoe u als ouder goed voorbereid de afspraak in kan gaan, zodat alles wat jullie belangrijk vinden aan bod komt In het filmpje wordt de website van (Sch)ouders genoemd, deze kunt u hier vinden.

Themalijst
De themalijst die in het filmpje wordt genoemd is hieronder te vinden. Deze lijst kun je thuis printen en erop aangeven wat je graag wil bespreken tijdens de afspraak met jouw Coach Next Door. Als je vervolgens hier jouw vragen opschrijft, dan heb je alles bij elkaar om mee te nemen naar de afspraak.

Nuttige links

Aanmelden
Kinderen en hun ouders kunnen zich na uitnodiging van de Coach Next Door aanmelden op de KLIK website (www.hetklikt.nu).
Aanmelden kan in een aantal simpele stappen:

Ga naar hetklikt.nu

  • Klik op de knop ‘Nieuw account aanmaken’
  • Kies voor Your Coach Next Door
  • Klik weer op Your Coach Next Door
  • Vul het aanmeldformulier in en kies voor ‘Nieuw account aanmaken’
  • Je ontvangt een e-mail met een wachtwoord

Inloggen
Kinderen en hun ouders kunnen inloggen met hun e-mailadres en het toegestuurde wachtwoord via de website: www.hetklikt.nu.