De Coach Next Door van uw kind wil graag weten hoe het met u en uw kind gaat en heeft jullie daarom gevraagd om vragenlijsten in te vullen op de KLIK website. Voorafgaand aan de afspraak bij de Coach Next Door vullen jullie de vragenlijsten in. De Coach Next Door kan jullie antwoorden op de vragenlijsten bekijken en samen met jullie bespreken. Hierdoor weet de Coach Next Door goed hoe het met jullie gaat en kan hij/zij jullie de juiste hulp bieden. KLIK is oorspronkelijk ontwikkeld voor kinderen die in behandeling zijn in het ziekenhuis, maar KLIK wordt nu ook gebruikt bij Your Coach Next Door. Hieronder vindt u een filmpje waarin KLIK wordt uitgelegd.

Goed voorbereid naar de afspraak
Soms wordt tijdens de afspraak met de Coach Next Door niet alles besproken die voor u en/of uw kind belangrijk is. In het animatie filmpje hieronder worden tips gegeven over hoe u zich goed kunt voorbereiden op een gesprek in het ziekenhuis. Dit is ook van toepassing op de voorbereiding van gesprekken bij de Coach Next Door. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat alles wat voor u belangrijk is aan bod komt. In het filmpje worden de ‘drie vragen’ genoemd, wilt u hier meer over weten kijk dan het filmpje.
In het animatie filmpje hieronder worden tips gegeven over hoe u als ouder goed voorbereid de afspraak in kan gaan, zodat alles wat jullie belangrijk vinden aan bod komt In het filmpje wordt de website van (Sch)ouders genoemd, deze kunt u hier vinden.