Wat leuk dat je deze website bezoekt!

Your Coach Next Door is een programma voor kinderen met overgewicht en hun gezinnen. We helpen jou en je gezinsleden graag op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

Om dit te bereiken worden jullie gekoppeld aan een persoonlijke coach, de Coach Next Door. Hij/zij is jullie vaste aanspreekpunt binnen het programma en gaat jullie begeleiden met een persoonlijk programma op maat.

Na een uitgebreid eerste gesprek met de Coach Next Door maken jullie samen een plan van aanpak. Hierbij worden jouw persoonlijke doelen besproken op het gebied van voeding, beweging en gedrag. De Coach Next Door begeleidt jullie bij het bereiken van de persoonlijke doelen. In de beginfase worden er regelmatig afspraken gemaakt. Uiteindelijk gaan jullie steeds meer zelfstandig aan de slag.

Vanuit het programma Your Coach Next Door worden diverse leuke activiteiten op het gebied van voeding en beweging georganiseerd voor jullie. Samen met andere kinderen en hun gezinsleden kunnen jullie hieraan deelnemen. Dit is niet alleen hartstikke leuk en gezellig, maar het motiveert ook om samen lekker actief aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl.